Услуги

Консултация

SOS Air ще Ви съдейства за взимането на най-подходящото решение за всякакъв тип климатизация; за изпълнението на специфични изисквания, или решението на технически проблеми.
1

Продажба на климатична, хладилна и вентилационна техника

SOS Air предоставя на своите клиенти възможност за закупуване на широка гама от климатична техника предоставена от официални вносители на конкуретни цени. Предлага възможност за закупуване на всякакъв вид техника на лизинг.

2

Предварителен оглед

SOS Air осъществява предварителен оглед на помещенията, планирани за монтаж на уред за отопление, охлаждане, или вентилация. Екипа съдейства за взимането на най- целесъобразното решение между Вашите нужди и желания; и изискванията на средата.

3

Доставка, проектиране и монтаж

SOS Air извършва инжинеринг и монтаж на всякакъв вид климатична, хладилна и вентилационна техника.

За удобството на своите клиенти, SOS Air разполага с екип от сертифицирани и опитни специалисти, които да доставят и монтират закупената техника. Работата се осъществява съобразено с всички стандарти за качество, безопасност и Екология.

4

Диагностика, оценка и реинжинеринг

SOS Air изготвя диагостика, експертна оценка и реинжинеринг (при необходимост) на иградени инсталации.

5

Профилактика и сервизно обслужване

SOS Air обслужва гаранционно и извънгаранционно всички видове климатични, хладилни и вентилационни системи. Извършва поддръжка и профилактика. Предоставя възможност за абонаментен пакет на избрани услуги.

6